در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 18 دی 1403
nus.ac.ir

تجاری سازی رشته پوشاک و طراحی دوخت در دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان را حمایت می کنیم

مهندس بهرامی ، نماینده اتاق بازرگانی و صنعت استان گلستان در نشست هم اندیشی متولیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان با صاحبان صنعت و اصناف در هفته ملی مهارت گفت: تجاری سازی رشته پوشاک و طراحی دوخت در دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان را حمایت می کنیم .

به گزارش روابط عمومی ،  در ابتدا ی این نشست ، دکتر کشیر ی رئیس  دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان هم زمانی این جلسه را با هفته ملی مهارت در جهت نیل به هدف ارتباط دانشگاه با صنعت و حوزه های اشتغال اولویت اصلی برگزاری این جلسه دانست و گفت : نمایندگان  محترم اصناف و صنعت می توانند همراه با سرمایه گذاری در نیروی انسانی ماهر و تحصیل کرده و متقابلا دانشگاه با استفاده از ظرفیت های حامیان صنعتی و تجاری محرک رخدادهای  خوشایندی در حوادث ناخوشایندی مثل سیل و کرونا کمک رسان جامعه باشند.

در ادامه جناب آقای دکتر شکی، معاون محترم آموزشی و پژوهشی ، هفته ملی مهارت را تبریک گفت ، ایشان ضمن اشاره به معرفی  رشته های جدید در دانشگاه فنی و حرفه ای استان ، با توجه به این موضوع که 70 درصد دروس ارائه شده کارگاهی و مهارتی هستند همراهی صاحبان حرف و مشاغل را با این دانشگاه دولتی با توجه به تعهد به آموزش مهارت محور این دانشگاه دولتی خواستار شد.

در این نشست مهندس قدرتی، مدیر پژوهش کارآفرینی و ارتباط با صنعت اظهار کرد: این دانشگاه با 176 دانشکده در سطح کشور فعالیت های متمایز و مشخصی با سازمان فنی و حرفه ای دارد که صنایع موجود در سطح استان در قالب طرح تجهیز با برند ملی می تواند در کنار دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان به عنوان تنها نهاد اکادمیک متولی آموزش مهارت محور حاضر باشند.

در ادامه مهندس بهرامی، نماینده اتاق بازرگانی و صنعت استان گلستان ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه ،رسالت بخش خصوصی را مطالبه گری دانستند وی در سخنان خود پیشنهاداتی بدین شرح ارائه نمودند:

ایجاد دفتری با عنوان ارتباط با صنعت ، برگزاری جلسات ماهانه بین اتاق بازرگانی و دفتر ارتباط با صنعت ، بازدید دانشجویان از صنایع فعال و تجاری سازی رشته پوشاک و طراحی دوخت دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان .وی حمایت قاطع اتاق بازرگانی و صنعت را از این موضوع اعلام داشتند وی در ادامه سخنان خود  نیاز امروز جامعه را  تغییرحرکت از مسیر شعار گرایی به سمت عمل گرایی دانست.

در خاتمه این نشست ، مهندس شجاعی  با اشاره به منابع انسانی که مهمترین سرمایه این جامعه است گفت: این سرمایه باید دانش و مهارت لازمه را داشته باشد، که متاسفانه فارغ التحصیلان امروزی دانشگاه ها واجد این مشخصه نیستند ایشان ادامه داد اصناف ایران دارای 3 میلیون واحد صنفی می باشند که در حدود 8 میلیون شغل ایجاد کردند. لذا همکاری اتاق اصناف با دانشگاه را بسیار ضروری دانست .