برگزاری وبینار بسته بندی مواد غذایی به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و با مشارکت دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان
گزارش برگزاری وبینار بسته بندی مواد غذایی
وبینار
State of the art of developing applicable and effective edible packaging materials: What is new in the field?
با میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و مشارکت دانشگاه های ازمیر و بینگول ترکیه، انجمن
علوم و صنایع غذایی ایران و دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان روز دوشنبه 10 آذرماه 1399 برگزار گردید.
در این وبینار افزون بر 120 نفر از دانشجویان، اساتید، مسئولان فنی و محققین صنایع غذایی کشور شرکت
داشتند.
این وبینار با سخنرانی سرکار خانم دکتر کشیری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی
گرگان و رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان و همچنین جناب آقای دکتر خرمالی مدیر دفتر
همکاری های علمی و روابط بین الملل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان آغاز گردید، سپس
پروفسور احمت یمنیشی اوغلو استاد انستیتو تکنولوژی ازمیر به عنوان سخنران اصلی این وبینار، یافته های
جدید در زمینه ی مواد بسته بندی خوراکی در صنایع غذایی را ارائه دادند.
در پایان وبینار نیز سخنرانان به پرسش های مطرح شده توسط شرکت کنندگان پاسخ دادند. همچنین با انجام
نظرخواهی از شرکت کنندگان مشخص شد که اکثریت رضایت مندی زیادی نسبت به این وبینار داشتند و
همچنین علاقمند به شرکت در وبینارهای آتی میباشند