در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 18 دی 1403
nus.ac.ir

برگزاری نشست روشنگری بصیرت فاطمی در آموزشکده کوثر گنبد کاووس (گلستان)

برگزاری نشست روشنگری بصیرت فاطمی در آموزشکده کوثر گنبد کاووس (گلستان)

به گزارش روابط عمومی آموزشکده کوثر گنبد؛ بمناسبت ایام فرخنده و با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و همچنین هفته بصیرت و بزرگداشت شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، نشست هم اندیشی و روشنگری بصیرت فاطمی با حضور دانشجویان، اساتید و همکاران عزیز و سخنرانی حاج آقای ترابی؛ امام جمعه محترم شهرستان گنبد کاووس در آموزشکده کوثر گنبد برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه خانم دکتر حسن زاده؛ ریاست آموزشکده ضمن تبریک میلاد بانوی دوعالم حضرت فاطمه (س) و بزرگداشت یاد و خاطره سردار سلیمانی، از حضور کلیه حاضرین خصوصا حاج آقای ترابی امام جمعه معزز شهرستان تقدیر و تشکر نمودند.

ایشان عنوان داشتند: دانشجویان باید با تاسی و پیروی از زندگی حضرت فاطمه (س) ایشان را بعنوان الگو انتخاب نمایند و در کلیه مراحل زندگی از ایشان پیروی نمایند.

ریاست آموزشکده کوثر در بخش دیگری از سخنان خود عنوان داشتند:مشی سیاسی حضرت زهرا (س) و مرام ایشان همانا جهادتبیین و افزایش بصیرت جامعه بوده است چرا که او شاگرد مکتب قرآن بوده، در محضر پدرش به درس نشسته و در خانه امیرالمؤمنین علی علیه السلام و در سایه همگامی با ایشان تقویت شده است. او برتر از هزاران مرد قدرتمند، بیرق باورهای تابناک آسمانی و عَلَم بصیرت و بینش جهان اسلام را را بر دوش گرفت  تا هدایت نبوی و سعادت علوی را پاس بدارد و به گوش آیندگان برساند.
 

در بخش دیگری از این نشست روشنگرانه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای ترابی؛امام جمعه گنبد به ایراد سخنرانی پرداختند و این نکته را یادآور شدند که بر پایه رهنمودهای انبیا و اوصیای الهی، شکوفایی بصیرت، به مجاهدت علمی و عملی نیاز دارد؛ چرا که عناوینی مثل: تفکّر، تعقّل، تعلّم، اعتبار و... به نقش اندیشه و تلاشهای علمی در تقویت بصیرت اشاره دارند و عناوینی مانند: پرهیزگاری، یاد خدا، اخلاص، زهد و... به بیان نقش تلاشهای عملی. 

ایشان در بخش دیگری از بیانات خود عنوان نمودند که: دانشجو باید بصیرت داشته و با چشم باز به مسائل نگاه کند و رهبر معظم انقلاب وجود تشکل‌های دانشجویی متعدد را فرصتی بزرگ برای کشور می‌دانند، وی عنوان داشتند که حضرت آقا با تاکید بر نقش آفرینی دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی به‌عنوان مراکز تولید فکر و پیشران حرکت‌های جهادی و بصیرتی در مسائل مختلف فکری و علمی به آینده‌ی کشور امیدوار هستند.

 حاج آقای ترابی؛ تقویت مبانی معرفتی و پرهیز از انفعال و انحراف، داشتن روحیه‌ی آرمان‌خواهی و تحول‌خواهی، انتقاد در کنار پیشنهاد و پرهیز از پرخاشگری را از دیگر اولویت‌های بصیرت افزایی و بینش  دانشجویی برشمردند و افزودند: گسترش جبهه‌ی انقلاب و پرهیز از داشتن صراحت در مقابل ایجاد کنندگان تردید، توجه به پیشرفت علمی، اهمیت به مساله‌ی عفاف و حجاب و حیای اسلامی در محیط دانشگاه، توجه به انقلابی و اسلامی ماندن دانشجو و دانشگاهی و پرهیز از غرب گرایی را از جمله مسایل مهم برای دانشجویان برشمردند.

حجت الاسلام و المسلمین ترابی در خاتمه خطاب به مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی نیز گفتند: مسئولان باید در برنامه‌ریزی‌های خود به دانشجویان هویت بدهند و برای حل  مسایل از آنان دعوت کنند.